Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Londonski koledž u siječnju započinje s bolivudskim lekcijama

MojFaks | Vijesti, 09.09.2011.Londonski koledž u siječnju započinje s bolivudskim lekcijama

Koledž Trinity iz Londona odlučio je u svoj nastavni program uvesti klasičnu indijsku glazbu, a za sve se može zahvaliti velikoj popularnosti koju je doživjela glazba iz jednako popularnog filma 'Milijunaš s ulice'.

Bolivudska će glazba postati obavezna za sve studente

Za 'Milijunaša s ulice' glazbu je napisao poznati indijski kompozitor A. R. Rahman te je za sve osvojio i Oscara.

'Mijenjamo svoj nastavni plan tako da bude svjež, suvremen i svrsishodan. Nastavni plan treba pratiti svjetske trendove, a to ćemo uspjeti uključivanjem bolivudske glazbe. Tako ćemo unijeti ekskluzivnost na koledž, a bolivudska glazba je zahvaljujući Rahmanu katapultirana u središte zanimanja,' rekla je ravnateljica Koledža Trinity, Sarah Kemp.Na koledžu je već započelo testiranje studenata o interesu za indijsku glazbu, a s uvođenjem bolivudske glazbe kao izbornog predmeta u plan i program započet će se u siječnju sljedeće godine. Ukoliko bude mnogo zainteresiranih bolivudska će glazba postati obavezna za sve studente.

N.LJ.J.studentiplesglazbabollywoodKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se