Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

MZO produljio rok: Provjerite do kojeg datuma može provjeriti ispravnost svojih osobnih podataka

MojFaks | Vijesti, 10.11.2017. MZO produljio rok: Provjerite do kojeg datuma može provjeriti ispravnost svojih osobnih podataka

Prije šest dana Ministarstvo znanosti i obrazovanja poslalo je prve mailove redovnim studentima na studijskim programima u STEM područjima znanosti i to za potrebe dodjele državnih stipendija. Sada je stigla obavijest da je MZO produljio rok za provjeru ispravnosti osobnih podataka.

Na službenoj Facebook stranici za Državne STEM stipendije osvanula je obavijest za sve studente. Radi se o tome da se produljio rok za provjeru osobnih podataka. Rok za provjeru podataka u aplikaciji (stemstipendije.mzo.hr) produžen je do 17. studenog u 12 sati popodne.Ovo je odlična vijest za studente iz STEM područja koji su se prijavili za ovu stipendiju jer je prošli rok za provjeru osobnih podataka bio 10. studeni, a sada je pomaknut za sedam dana. Više informacija možete pronaći na službenoj Facebook stranici Državne STEM stipendije.

Ivana Petrić
foto: darkoba/MojFaks


STEM stipendijeDržavne STEM stipendijerokKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se