Mojfaks.hr u Vijesti

Neće ih zapostaviti zbog nogometa: prodaja seks igračaka za žene porasla u tjednima Svjetskog prvenstva!!

Istraživanje je pokazalo da muškarcima za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u Brazilu ipak neće biti samo do utakmica i piva!

16. lipnja 2014 16:37
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Sudeći prema rezultatima novijih istraživanja, za vrijeme Prvenstva brk će omastiti mnogi proizvođači seks igračaka, ali i djevojke i žene, obzirom da u ovom periodu raste prodaja seks igračaka baš za njih!

Jedna od najvećih kompanija za proizvodnju igračaka za odrasle, Lelo, otkrila je kako su prije početka ovog najvećeg sportskog događaja muškarci bili kupci čak 4 od 5 seks igračaka. Za vrijeme tog istog tjedna, čak 72% muškaraca bilo je zaduženo za kupovinu seks igračaka diljem svijeta, dok je taj postotak u Americi bio 74%. Inače, kada nije Prvenstvo, ta brojka iznosi 50%.

Ovaj fenomen zabilježen je u SAD-u, Australiji, Japanu, Velikoj Britaniji i Španjolskoj, a zanimljivo je da frajeri inače kupuju rekvizite namjenjene zajedničkom užitku, dok za vrijeme Svjetskog prvenstva raste prodaja igračaka koje su isključivo za žensko zadovoljstvo.

Prošlog tjedna prodaja je porasla za 80%, što je veoma pohvalno jer sada znamo da muškarci, i za vrijeme njima najvažnijeg sportskog događaja, misle na užitak svoje ljepše i bolje polovice.


L.B./izvor: Telegraf
foto: sxc.hu

Još vijesti