Mojfaks.hr u Vijesti

Umjesto sobe - deblji račun: Zbog obnavljanja doma splitski studenti dobili veću subvenciju

Dobre vijesti se ipak događaju pa je tako splitske studente, one koji su 'dobili' dom 'Bruno Bušić', razveselila vijest da će subvencije porasti za 200 kuna. Subvencije su dosad iznosile 400 kuna, a sada se svota popela na 600.

26. rujna 2017 12:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ekipa iz Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu izborila se da kolege koji žive u domu dobiju 600 kuna subvencije umjesto dosadašnjih 400. Sjednica Upravnog vijeća odvila se još u kolovozu, a uskoro će povećane subvencije sjesti na studentske račune.

Studentski dom Bruno Bušić ove akademske godine neće biti useljiv zato što se kreće u kompletnu renovaciju studentskog doma kako bi uvjeti stanovanja odgovarali propisanim uvjetima, te kako bi se povećala kvaliteta stanovanja studentima. Umjesto "mjesta u domu", svi koji su prema natječaju dobili studentski dom Bruno Bušić, svaki mjesec će na svoj žiro račun dobivati izglasanih 600 kuna subvencije, piše na stranicama Studentskog zbora.


Izvor: scst.unist.hr

Za ostvarenje subvencije studenti se moraju se javiti u Studentski centar Split i to u dom Bruno Bušić, na adresi Spinutska 37, soba 101, i to u periodu od 2. listopada do 6. listopada 2017. od 7 sati do 13 sati, a sve kako bi sklopili Ugovor i kako bi dostavili svoje osobne brojeve računa na koje će im Studentski centar Split doznačavati sredstva svaki mjesec u iznosu od 600 kuna.

Za više informacija posjetite stranicu Studentskog zbora.

Ivana Petrić
foto: scst.unist.hr

Još vijesti