Mojfaks.hr u Vijesti

Objavljeni dobitnici Rektorove nagrade

Sveučilište u Zagrebu objavilo je sretne i vrijedne dobitnike Rektorovih nagrada za najbolje studentske radove te dobitnike Posebne Rektorove nagrade za izuzetna studentska ostvarenja. Svečana dodjela priznanja za odabrane će se održati 18. lipnja u 11 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, u dvorani Auditorium Maximum.

11. lipnja 2015 13:40
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Rektorova nagrada je priznanje kojim se nagrađuju najbolji studentski radovi znanstvenog ili stručnog sadržaja odnosno umjetnička ostvarenja, a ustanovljena je radi poticanja znanstvenoistraživačkog, stručnog i umjetničkog rada te promicanja studentskoga stvaralaštva.

Svečanost podjele Rektorove i Posebne Rektorove nagrade za akademsku godinu 2014./2015. održat će se u četvrtak 18. lipnja 2015. u 11 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu u dvorani Auditorium Maximum (Unska 3, Zagreb).

Tijekom svečanosti, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras dodijelit će 112 Rektorovih nagrada za najbolje studentske radove i 24 Posebne Rektorove nagrade za izuzetna studentska ostvarenja.

Jeste li vi i vaš rad zaradili nagradu, provjerite ovdje.

L.B./izvor i foto: unizg.hr

Još vijesti