Mojfaks.hr u Vijesti

Odvratne navike koje su društveno prihvatljive samo tijekom ispitnih rokova!

Ispitni rokovi vrijeme su kad sve prolazi – nema pogrešaka, poštivanja društvenih konvencija i predetaljne osobne higijene. Samo je jedno bitno – položiti što više ispita u što manje vremena.

4. prosinca 2014 14:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Naravno da će društveno prihvatljiva ponašanja pasti u neki drugi (ili treći ili četvrti) plan kad 99% svog vremena provodiš u knjižnici! Kao da je to humano?!

Stoga, samo naprijed, nakratko uroni u svijet u kojem smiješ obrijati noge samo do koljena, u svijet u kojem se prehrana sastoji od procesuiranog šećera i Coca-Cole, svijet u kojem od očaja počneš grliti potpune strance na ulici…

Dobrodošli u svijet ispitnih rokova!

1. Briješ noge do koljena. Svi znamo da sve cure to rade!

Ovo je savršeno kad imaš čitavih 7,5 minuta za tuširanje dnevno, a ako želiš isfurati suknju i najlonke s nekim cool uzorkom. Budimo iskreni, dok rokovi ne prođu – tko će ti vidjeti noge? Osim možda onog nesretnika koji kraj tebe pati u knjižnici…



2. Prehrana ti se sastoji uglavnom od Coca-Cole…

Bonus bodove dobiješ za dijetalnu Coca-Colu, a još bonus bodova dobiješ za fine kave iz automata koje uvijek imaju okus vodice iscijeđene iz nekoliko tjedana korištenih čarapa.



3. …i Nutelle! Ne zaboravi Nutellu!

Najčešće ju jedeš žličicom (ili žlicom), a ponekad plačeš i proklinješ Lidl jer je opet Nutella bila na akciji. I to ono veče pakiranje. Tko god je rekao da je važno uravnoteženo jesti – nije studirao na tvom faksu!

4. Recikliraš odjeću

Pravila života mijenjaju se tijekom rokova. Možda je majica koju opet navlačiš na sebe u nekom drugom mjesecu već zaslužila epitet “smrdljiva” ili “prljava”, ali tko ima 2 sata za pranje veša?

5. Grliš strance

Ispitni rokovi zbližavaju ljude jer svi znamo da je bijeda lakša u društvu! Možda i niste prijatelji u ostatku godine, ali u vrtlogu ispita – tko te pita? Postanete najbolji frendovi koji se podupiru u najtežim vremenima.



6. Poruke koje šalješ sastoje se samo od emojija i emotikona

Previše vremena trošiš na pisanje tih prokletih seminara pa su poruke koje šalješ sve kraće i sažetije. Zadnji emojiji koje koristiš oni su koji rone krokodilske suze ili naginju ogromnu čašu vina.

Koje su tvoje odvratne navike rezervirane samo za ispitne rokove?

L.B./izvor: CollegeCandy
foto. Shutterstock, Pinterest

Još vijesti