Mojfaks.hr u Vijesti

Opa! Čak 47% Hrvatica izašlo je iz kuće bar jednom bez gaćica

Jučer smo prenijeli vijest o rezultatima istraživanja koje je proveo Vanity Fair, a u kojem su pitali žene nose li gaćice kad izlaze iz kuće, neovisno jesu li obukle suknju ili hlače.

16. ožujka 2014 10:54
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Tulumarka nije mogla odoljeti, a da isto ne pita i naše mlade dame. Iako se moglo očekivati da će djevojke u Hrvatskoj biti nešto ‘čednije’ i pristojnije po tom pitanju, a možda i osvještenije što se higijenskih navika tiče, moramo vas na žalost razočarati ili razveseliti jer čini se da gotovo polovica naših ispitanica – ne nosi gaćice!

>> Guze, cice i minice: Pogledajte samo najbolje iz domaćih klubova!

Od 283 odgovora koja smo dobili putem ankete na stranici Tulumarka.com njih 24% odgovorilo je da su ponekad izašle bez gaćica van, a čak je 23% dama odgovorilo da to često rade!

Kad se zbroje ove dvije kategorije, dolazimo do 132 odgovora u prilog “free-of-panties” filozofiji – ponekad ili često bez gaćica u svijet izađe čak 47% naših ispitanica!

Naravno, ima i onih pristojnijih koje su izjavile da im se sličan modni ispad nikad nije dogodio. Od 283 glasa, njih 53% nikada se nije okušalo u gologuzom šetanju po gradu ili clubbingu.

Zaključiti možemo da su gotovo 50% šanse da djevojka koju ćete “kibicirati” u klubu ove subote – ne nosi gaćice. Pa vi vidite…

>> Više pročitajte na Tulumarka.com

L.B.

Provjerite još...

>> Guze, cice i minice: Pogledajte samo najbolje iz domaćih klubova!


Je li ovo guza mjeseca? Pogledajte samo najbolje iz domaćih klubova!

>> Pogledajte sve galerije od vikenda

Još vijesti