Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Opet rasturila: Studentica Dina plivala 34 kilometra od Cataline do Los Angelesa

MojFaks | Vijesti, 04.08.2017.Opet rasturila: Studentica Dina plivala 34 kilometra od Cataline do Los Angelesa

Dina Levačić je sad već postala prava zvijezda koja niže uspjeh za uspjehom u svojim plivačkim pothvatima. Nedavno je preplivala preko 40 kilometara oko otoka Manhattan, a sada je prvi put plivala po noći i to od otoka Catalina do Los Angelesa.

Studentica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu, 21-godišnja Dina, svoj novi plivački uspjeh posvetila je vatrogascima koji su pomogli ugasiti njenu kuću u Mravincima, piše Dalmacija news.


Izvor: Facebook@Dina Levačić

Nakon što je prije mjesec dana otplivala krug oko Manhattana, maraton dug 46 kilometara, sada je na rasporedu bila druga kruna. U 23 sata po lokalnom vremenu (8 sati po hrvatskom) krenula je od otoka Cataline do Los Angelesa. Iako je tu dionicu preplivala već nekoliko puta, ovo joj je bio prvi put da pliva po noći. Za tu relaciji dugu 34 kilometra trebalo joj je 9 sati 47 minuta i 53 sekunde. Temperatura oceana na startu je bila oko 21 stupanj, a na cilju se spustila i do 15 zbog hladnih struja, donosi Dalmacija news.

...Kad Hrvatica zapliva američkim vodama: Studentica Dina preplivala 46 kilometara oko Manhattana...


Posljednja etapa i treća kruna je preplivavanje kanala La Manche u rujnu. Ako to uspije Dina će biti prva Hrvatica kojoj je to pošlo za rukom, nakon što su ga preplivali Veljko Rogošić i Toni Pavičić Donkić.


Oni koji prate Dinine uspjehe jedva čekaju nove pothvate

Što drugo reći nego, bravo Dina!

Ivana Petrić
izvor: Dalmacija news
foto: Facebook@Dina Levačić


Dina LevačićplivanjepreplivalaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se