Mojfaks.hr u Vijesti

Osvoji stipendiju po vlastitom izboru

EduCentar i portal za mlade tražitelje posla, MojPrviPosao.net, u suradnji s Institutom za menadžment nudi mogućnost osvajanja stipendija po vlastitom izboru kako bi stekli nova znanja i iskustva kako bi postali konkurentniji na tržištu rada te lakše pronašli (bolji) posao.

8. Siječnja 2013 10:25
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Natječaj traje od 7.1. do 21.1.2013., a sudjelovati možete na način da odgovorite na 5 pitanja, pošaljete nam CV i motivacijsko pismo. Prijaviti se možete OVDJE.

U ponudi ima više obrazovnih programa: voditelj marketinga, voditelj prodaje, voditelj kontrolinga, voditelj ljudskih potencijala, voditelj ureda, financijski analitičar, knjigovođa, copywriter te voditelj EU fondova.

Obrazovni programi Instituta za menadžment namijenjeni su svim ljudima koji su svjesni važnosti cjeloživotnog obrazovanja, situacije na tržištu koja se svakodnevno mijenja i koji žele ulagati u vlastiti razvoj kako bi napredovali pa tako i zadržali radno mjesto.

Svi programi sastoje se od praktičnog i teorijskog dijela, polaznici će sa voditeljima programa i uglednim gostima predavačima, stručnjacima i ekspertima iz poslovnog okruženja kroz različite case studye na stvarnim primjerima naučiti kako reagirati u situacijama koje nam postavlja tržište.

Još vijesti