Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Otvor' ženo katedru: Poznati pjevač predavat će ekonomiju u Varaždinu

MojFaks | Vijesti, 05.03.2019.Otvor' ženo katedru: Poznati pjevač predavat će ekonomiju u Varaždinu

Nekada je pjevao 'Milo moje' i 'Matu', a uskoro će predavati ekonomiju na Sveučilištu Sjever. Pogađate? Riječ je o Miroslavu Škori koji je postao suradnik na kolegiju 'Uvod u ekonomiju' na diplomskom studiju Ekonomije na Sjeveru, u Sveučilišnom centru Varaždin.

Sveučilište Sjever ponosno je objavilo na svojoj službenoj Facebook stranici da je novi profesor na njihovom fakultetu, ni više ni manje, nego pjevač Miroslav Škoro. Zapravo, ova vijest toliko ni ne čudi jer je Škoro nedavno doktorirao na temu ekonomije pa nije nevjerojatno što je "ugrabio" posao na nekom fakultetu. Osim glazbene, voditeljske i eto, akademske karijere, Miroslav Škoro ima još nekoliko biznisa pa je tako suvlasnik tvrtke 'Omega Software' i vinar ('Škoro graševina')."Iako javnosti poznat ponajviše po svojoj glazbi, riječ je o čovjeku koji se cijeli život obrazovao u različitim školama, u raznim zemljama pa i kontinentima te koji uz to godinama vodi i uspješnu poslovnu karijeru - od generalnog direktora izdavačkih kuća do konzula Republike Hrvatske, a u novije vrijeme i vinara.", stoji u dijelu objave Sjevera.

...Osim na koncertima, slušati ga možete i na faksu: Znate li koji naš poznati pjevač predaje na fakultetu?...Pretpostavljamo da studenti neće samo od Škore usvajati znanje nego da će nekada i zapjevati.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Miroslav Škoro/unin.hr


Miroslav ŠkoroekonomijaVaraždinSveučilište Sjeverpoznati pjevačKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se