Mojfaks.hr u Vijesti

Stilski planer by Ines Preindl odgovorio na pitanje kako pametno šopingirati

U sklopu programa Dani dobrih odluka u Arena centru, koji traje do 29. siječnja održan je modni događaj Stilski planer by Ines Preindl. Ines je ugostila pjevačicu Ivanu Marić, modnu dizajnericu Kristinu Burju i modnu urednicu Iris Hazler, a glavna tema razgovora bila su sniženja.

22. Siječnja 2015 16:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Gošće su predstavile svoje najdraže kombinacije koje se sada mogu kupiti po pristupačnim cijenama. Ivana, Kristina i Iris složile su se da je najbolja investicija na sniženjima odabir dobrog kaputa koji ćemo nositi još nekoliko sezona. Također su savjetovale da se ne troši na pomodne komade koji su sada, na kraju sezone jako povoljni, a već sljedeće će biti zaboravljeni.

Vrhunac dana Dobrih odluka očekuje se u subotu, 24. i nedjelju, 25.1. Taj dan će započeti predstavljanjem i treningom Streetworkout udruge Bar Haazard i hip hop plesanja za kćeri i mame studija SOSS, a kulminirati od 16 do 20 sati vježbanjem s Indirom Levak i poznatima u programu  COLONIA BRUTALE. Cijela nedjelja namijenja je uživanju: terme Tuhelj vode vas na Selfness day.

PR članak

Još vijesti