Mojfaks.hr u Vijesti

'What What in The Butt': ovo su najčudniji kolegiji koje možete pohađati!

Zamislite da pohađate kolegij iz analnog seksa ili da možete naučiti jezik vilenjaka – nevjerojatno, zar ne?

10. studenog 2014 15:20
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ne znamo kako su to priopćili roditeljima ili su jednostavno preskočilu tu temu, ali ovo su najčudniji kolegiji koje možete slušati.


#Elvish, jezik vilenjaka iz \'Gospodara prstenova\'

Na Sveučilištu u Wisconsinu možete naučiti kako komunicirati s vilenjacima. Doduše, nije posve jasno imaju li vilenjaci univerzalni jezik, ali u svakom slučaju moći ćete se sporazumijeti s onima iz \'Gospodara Prstenova\'.

#What What in The Butt: Anal Sex 101

Iako se održava samo u sklopu tradicionalnog \'Seks Tjedna\' na Harvardu, još uvijek je jedan od najneobičnijih kolegija čiji su profesori \'analni eksperti\' iz Good Vibrationsa. Utemeljitelji Harvarda se vjerojatno prevrću u grobu zbog ovoga.

#Podvodna izrada košarica
Nije nam jasno kako, ali postoji. Ovaj kolegij možete pronaći na Reed College-u u Portlandu.

#Privlačnost stihova Tupaca Shakura

Sigurni smo da njegovi tekstovi imaju težinu i vrijednost, ali možemo samo zamisliti zbunjeni izraz jednog roditelja kada čuje za ovakav kolegij, a godišnje izdvaja 40 tisuća dolara za školovanje svog djeteta na Sveučilištu u Washingtonu.

#Penjanje na drveće
Ako ste ovu lekciju propustili svladati dok ste bili klinci, sada imate priliku upisati ovaj kolegij na Cornell Sveučilištu.

#Lady Gaga i sociologija slave
Profesor Michael Deflem sa Sveučilišta South Carolina je toliko impresioniran Lady Gagom i njenom slavom da je odlučio pokrenuti kolegij koji bi se time bavio.

#Sociologija Miley Cyrus
Nema samo Gaga fanove među sveučilišnim profesorima – ima i Miley Cyrus! Na Sveučilištu Skidmore možete slušati sociologiju Miley Cyrus.

#Yoga za vozače taksija
Ako ste mislili da ne postoji posebna škola/tečaj za vozača taksija, prevarili ste se. Na ovom kolegiju vozači taksija mogu saznati koliko je važna njihova prehrana, pozitivno razmišljanje i pravilno disanje.

#Falus
Na Occidental koledžu možete saznati sve o falusu i tajnoj vezi falusa i sve što nas okružuje.

#Politiziranje Beyonce
Na Sveučilištu Rutgers možete provesti cijeli semestar analizirajući Beyonce-inu muziku te njen utjecaj na politiku i feminizam.

Foto: Facebook
Izvor: YourTango.com
I.N.

Još vijesti