Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Za redovne i izvanredne studente s invaliditetom: Javi se na natječaj i osiguraj si prijenosno računalo

MojFaks | Vijesti, 15.11.2017.Za redovne i izvanredne studente s invaliditetom: Javi se na natječaj i osiguraj si prijenosno računalo

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i 9. godišnjice djelovanja, Zaklada 'Čujem, vjerujem, vidim' raspisuje Natječaj za dodjelu prijenosnih računala mladima i studentima s invaliditetom.

Na natječaj se mogu javiti mladi i studenti s invaliditetom od 16 do 29 godina, državljani Republike Hrvatske. Prijave se primaju do 17. studenog 2017. godine, a dostavljaju se elektroničkim putem na e-mail adresu zakladacvv@gmail.com ili poštom na adresu:

Zaklada "Čujem, vjerujem, vidim"
Andrije Medulića 16
10000 Zagreb


Sve prijave moraju sadržavati:

1. životopis
2. ispunjenu prijavnicu
3. kopiju važeće osobne iskaznice
4. kopiju rješenja o invaliditetu Hrvatskog zavoda za mirovisko osiguranje
5. potvrdu nadležne porezne uprave o visini primanje za sve članove kućanstva u prvih 6 mjeseci 2017. (ukoliko prijavitelj ili član kućanstva ostvaruje naknadu po bilo kojoj drugoj osnovi, npr. Centar za socijalnu skrb, dostavlja se i potvrda o visini i iznosu primljene naknade za 2017. godinu)
6. potvrdu o redovnom ili izvanrednom školovanju


Sudionici natječaja čija prijava bude prihvaćena bit će obaviješteni o mjestu preuzimanja prijenosnih računala najkasnije do 24. studenog 2017. godine.

Ostale informacije i obrazav prijavnice pronađite ovdje.

L.B./foto: darkoba/MojFaks


Zaklada Čujemvjerujemvidimnatječajprijenosno računalostudenti s invaliditetomKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se