Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

U javnom prijevozu uvijek netko sluša! Brucoš pričao o teškom prijemnom - stranac mu ostavio poruku koja ga je oduševila

MojFaks | Vodič za brucoše, 21.12.2017.U javnom prijevozu uvijek netko sluša! Brucoš pričao o teškom prijemnom - stranac mu ostavio poruku koja ga je oduševila

Ljudi koje ne poznajemo mogu nam uljepšati dan baš kao što je stranac iz vlaka jednom mladiću uljepšao dan. Dok je prijatelju prepričavao kako mu je prošao intervju na Cambridgeu, jedan čovjek načuo je njihov razgovor i napisao mu ostavio pismo s dirljivom porukom.

Mladić Joe Wren na Twitteru je prepričao situaciju iz vlaka kada se vraćao s intervjua na poznatom Cambridgeu. Joe je svom prijatelju prepričavao kako je to sve izgledalo, a netom prije nego su izašli na stanici jedan čovjek mu je dao malo pisamce. Budući student kaže da je još uvijek iznenađen zbog te lijepe geste."Pozdrav,

nismo razgovarali, ali ti zaista želim puno sreće i da upadneš na Cambridge. Ja nisam ondje studirao, ali sam diplomirao u području znanosti i to mi je zaista promijenilo život. Molim te, živi svoj san, ali nemoj si stvarati previše pritiska jer Cambridge je super, no trebaš zapamtiti da gdje god kasnije radio – to će pomoći svijetu.

Voli sebe i druge te budi velikodušan, a zauzvrat ćeš imati prilike učiti o svijetu. Baš kao što bi trebali svi dobri učenici poput tebe. Prošli mjesec sam bio na malom Kickstarter predstavljanju jakog teleskopa koji ima pojačivač slike. Kroz njega se mogu vidjeti vrlo udaljene galaksije. Puno je toga još za učiti.

Matematika je uistinu divan predmet – uživaj u njemu!

Želim ti puno sreće
"
, glasi sadržaj pisma stranca.

Joe je na Twitteru još napisao da će tu poruku čuvati, ali i da mu je ostala u glavi te ga ohrabrila i dala mu motivacije za učenjem i studiranjem.

...Najljepše pismo posvećeno svim apsolventima: 'Ovo je godina zadnjih stvari'...


...[FOTO] Urnebesna poruka roditelja susjedima: 'Nismo se nadali da će kćer diplomirati pa slavimo još glasnije'...


Ivana Petrić
foto: Unsplash


Cambridgeslatka porukamladićKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se