M. P. u Akademska četvrt

Ne znaš kako izraziti emocije svojoj boljoj polovici? Ova radionica ti može pomoći

Predavanje na temu „Kako naučiti voljeti“

14. veljače 2023 12:47
Briga o mentalnom zdravlju

Briga o mentalnom zdravlju Foto: eSTUDENT/PR

Otvorene su prijave za novo predavanje eSTUDENTovog projekta pod nazivom „It starts with you“, a tema na koju će se fokusirati u veljači su romantični odnosi i nasilje u vezama.

Predavanje na temu „Kako naučiti voljeti?“ će se održati 17. veljače u 17.30 sati u dvorani B3 Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a 23. veljače predavači će se usmjeriti na temu seksualnog nasilja, prenosi eSTUDENT.hr.

Radionicu će voditi supružnici Izabela i Dinko Pleša koji su ujedno i osnivači platforme Kognitivna muza. Osim partnerskog savjetovanja, certificirani life coachevi se bave vođenjem Instagram profila i snimanjem edukativnih podcasta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eSTUDENT (@estudent_hr)


Cilj ovog projekta jest osvijestiti populaciju na važnost mentalnog zdravlja i pravovremenog reagiranja na emocionalne i psihološke promjene s kojima se redovno susreću. Također, projekt je prije svega fokusiran na izjednačavanje brige o mentalnom zdravlju s brigom o tjelesnom zdravlju.

Sljedeće teme

  • OŽUJAK- mentalno zdravlje u okviru aktivnosti poput sporta
  • TRAVANJ- slika o sebi i poremećaji prehrane
  • SVIBANJ-ovisnosti

Za više informacija možete posjetiti web stranicu eSTUDENTa, proučiti teme iz područja psihologije i saznati nove informacije o budućim projektima.

Svoje mjesto na radionici možete rezervirati ovdje.

Još vijesti