Z.P. u Laganini

Dobra knjiga i šum valova pola je zdravlja! Odmori od znanstvene literature i ponesi neke od ovih naslova na plažu

Pronađi hlad i opusti se uz dobar naslov.

14. srpnja 2023 16:09
Čitanje na plaži

Čitanje na plaži Foto: Canva

Ljeto je konačno stiglo, ispitni su rokovi završili i vrijeme je za opuštanje. Nesnosne vrućine lakše se podnose samo ako u pozadini čuješ zvuk valova i glasanje cvrčaka.

Unatoč mnoštvu slobodnog vremena, za kvalitetno opuštanje u hladu najbolje je imati dobar naslov koji nisi stigao pročitati još od jeseni, a konačno i ona knjiga koju si kupio na Interliberu može doći na red.

vezano Ništa od plaže... Laganini Ni ti ne ideš na more ove godine? Uz ove savjete svejedno možeš imati najbolje ljeto na kopnu

Profil s Instagrama Hrvatski za svaku upotrebu koji s ljubavlju uređuju Željka i Barbara, dvije zaljubljenice u književnost, donosi nekoliko njihovih preporuka koje će savršeno odgovarati ljetnim danima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hrvatski za svaku upotrebu 💫 (@hjzasve)

Ako biraš ljetno štivo i želiš se počastiti novom knjigom, Fraktura dijeli popust za drugu kupljenu knjigu, a na njihovom se popisu nalaze vrlo dobri naslovi koji će zavoljeti čak i najizbirljivije. Osim dobre ponude, kupci Frakturinih knjiga mogu sudjelovati u akciji „Kupi knjigu, posadi stablo“ u sklopu koje se pomaže u pošumljavanju Dalmacije. 

 

 

Još vijesti