Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Postani zastupnik u Europskom parlamentu, ministar u vijeću Europske unije, lobist ili novinar na 4 dana!

MojFaks | Događanja, 17.03.2017.Postani zastupnik u Europskom parlamentu, ministar u vijeću Europske unije, lobist ili novinar na 4 dana!

Prijavi se za sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji Model European Union Zagreb (MEUZ) i nauči više o politci EU te usavrši svoj engleski, javni nastup i komunikacijske vještine.

Nemoj propustiti priliku da se upoznaš i povežeš s mladim i ambicioznim ljudima iz cijeloga svijeta od 7. do 12. svibnja u Zagrebu.

ŠTO JE MEUZ?


Model European Union Zagreb je međunarodna edukacijska konferencija namijenjena mladim ljudima željnim stjecanja praktičnog znanja o Europskoj uniji i poboljšanja svojih komunikacijskih vještina. Konferencija je osmišljena kao kombinacija simulacije donošenja odluka u institucijama Europske unije, radionica te dijaloga o aktualnim temama u Europi.Ovaj jedinstveni projekt organiziraju studenti i mladi profesionalci čiji je glavni cilj proširiti znanje o Europskoj uniji među mladima te ih motivirati za pokretanje promjena. Od 2013. godine, izdanja i aktivnosti konferencije imali su izravan utjecaj na više od 300 studenata i mladih profesionalaca u osobnom i profesionalnom razvoju. Doprinos MEUZ-a europskoj zajednici i mladima prepoznali su i brojni pokrovitelji, a među njima je Europski parlament, Erasmus+ i Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabara Kitarović.

Iz godine u godinu, MEUZ konferencija postaje sve veća i uspješnija te danas glasi za jednu od najpoznatijih i najboljih MEU simulacija u Europi, ali i svijetu.

ŠTO TI MEUZ NUDI?


Tijekom simulacije, imaš priliku preuzeti ulogu zastupnika u Europskom parlamentu, ministra u Vijeću EU, lobista te novinara - odabir je tvoj!

Važnost poslovnog umrežavanja sve je izraženija u današnjem svijetu, a međunarodno okruženje na MEUZ-u nudi upravo to. Mladi iz cijeloga svijeta okupljeni u Zagrebu s istim interesima i ciljevima mogu postati tvoji prijatelji, a u budućnosti i poslovni partneri.

Tijekom javnih nastupa, debate ili press konferencije komunicira se na engleskom jeziku, stoga tjedan dana aktivne uporabe garantira poboljšanje govora na engleskom. Naravno, znanje o politici najbolje se može steći praktičnim učenjem što je svakako osigurano kroz donošenje direktiva i uredbi u ulogama zastupnika ili ministra, preispitivanjem tih zakona u ulozi novinara i utjecanjem na stranke i političare u korist svoje tvrtke u ulozi lobista.

Svaka od uloga jednako je važna u radu Europske unije, a tebi će svakako pomoći u profesionalnom i osobnom razvoju. Nakon konferencije, dobiti ćeš certifikat za sudjelovanju koji će odlično izgledati u tvom CV-u!

PRIJAVI SE NA MEUZ!


Želiš doprinijeti stvaranju bolje Europe i sudjelovati na jedinstvenoj MEU konferenciji? Sada je tvoj red! Prijave za sudjelovanje na konferenciji otvorene su od 6. do 21. ožujka na PRIJAVE MEUZ

Za sve dodatne informacije posjeti web stranicu i Facebook stranicu Model European Union Zagreb . 

Martina Špoljarić
foto: Facebook


MEUZEuropski parlamentsimulacijakonferencijaEuropska unijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se