Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Buduće krupne ribe, javite se! Atlantic Grupa zapošljava novu generaciju polaznika Graduate Trainee programa

MojFaks | Karijera, 05.09.2017.



Buduće krupne ribe, javite se! Atlantic Grupa zapošljava novu generaciju polaznika Graduate Trainee programa

Atlantic Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija, u sklopu svog Atlantic Graduate Trainee programa prima sveže diplomce dajući im priliku da steknu vredno iskustvo i stvore odlične poslovne kontakte.

Svake godine izabrani polaznici programa prolaze kroz mnogobrojna odjeljenja kompanije. Tako se uz vrhunsko mentorstvo upoznaju s pravim poslovnim vodama istražujući područja biznisa koja ih najviše interesiraju.

Ove godine novost u programu je "Ask The Right Question" - proces odabira u kojem će naglasak biti na potrazi za najhrabrijim i najznatiželjnijim kandidatima. Kao jedan od ključnih i finalnih zadataka bit će postavljanje bilo kojeg pitanja bilo kojem zaposlenom iz bilo kojeg odjeljenja kompanije - od proizvodne linije do upravnog odbora.



Umjesto da bacate napamet naučene klišejizirane odgovore o tome kako je vaša jedina mana perfekcionizam, Atlantic vam daje priliku da iskoristite svoju kreativnost. Kul, zar ne?


"Pravi vođe, menadžeri i inovatori sposobni su postaviti teška, kritička pitanja i tako izvući najbolje od svojih kolega u pronalaženju rješenja. Ovim nadmetanjem u našu mrežu želimo uloviti baš takve ribe", dodaju iz Atlantic Grupe, oduvijek poznate po tome što mladima nudi more prilika.

Nadmetanje je otvoreno do 20.9., a možete se prijaviti i saznati više na linku.

PR tekst


Atlantic GrupaAtlantic Graduate Trainee



Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se