Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Nude više od 185 tisuća kuna: Kraljevska obitelj traži diplomca za posao – provjerite imate li šanse

MojFaks | Karijera, 22.01.2018.Nude više od 185 tisuća kuna: Kraljevska obitelj traži diplomca za posao – provjerite imate li šanse

Oni koji traže svoj prvi posao prije samog starta trebali bi guglati 'poslovi u sklopu kraljevske obitelji' jer Britanci plave krvi ponekad znaju zapošljavati u Buckinghamskoj palači. Baš je sada došlo to vrijeme jer je kraljevska obitelj u potrazi za osobom koja će raditi za njih, a prednost imaju oni koji su tek izašli s fakulteta.

Najpopularnija obitelj u Velikoj Britaniji je u potrazi za diplomcem koji će se pridružiti njihovom komunikacijskom timu te je završio fakultet povezan s medijima i komuniciranjem. To bi trebala biti entuzijastična i dobro organizirana osoba koja ima dosta znanja o aktualnim stvarima iz društvenog i političkog života.

...Posao iz snova? Putuj svijetom i budi plaćen za to!...


...Posao iz snova: ležiš, spavaš i zarađuješ!...


Diplomac koji dobije posao radit će organizaciju događaja, vođenje društvenih mreža te pisanje priopćenja za javnost. Početna plaća za ovu poziciju je 22 tisuće funti što je malo više od 185 tisuća kuna.

Embed from Getty Images

“Pomagat ćete starijim kolegama te biti proaktivni tijekom komunikacije. Organizirat ćete događaje vezane za kraljevsku obitelj poput zabava u vrtovima. Također, sudjelovat ćete u kreiranju sadržaja za različite platforme što znači pisanje priopćenja za javnost, vođenje društvenih mreža, pisanje PR članaka. Svakim novim poslovnim izazovom unaprijedit ćete svoje vještine”, stoji u dijelu oglasa kraljevske obitelji.

Rok za javljanje za ovaj glamurozni posao je 24. siječnja, a ovdje se nalazi oglas i podaci kako se i gdje prijaviti.

Ivana Petrić
foto: Pixabay


kraljevska obiteljposaodiplomacKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se