Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Sve što trebate i želite po povoljnijoj cijeni: BENEFiD nudi studentske popuste na jednom mjestu

MojFaks | Karijera, 10.10.2016.Sve što trebate i želite po povoljnijoj cijeni: BENEFiD nudi studentske popuste na jednom mjestu

Studenti će u nadolazećem semestru kupovati povoljnije, putovati jeftinije, izlaziti češće i uživati više benefita nego ikada do sada.

Početkom ove godine mladi šesteročlani tim (Renato Poljak, Petar Matić, Dean Kranjčec, Dania Domijan, Maja Perušić i Ivan Ivakić) osmislio je projekt BENEFiD, uvidjevši da nakon što studenti plate stanarinu, hranu, režije i poneku kavu gotovo ostanu bez novaca. Nerijetko si požele priuštiti i neki komad odjeće, putovanje ili izlazak, ali za to nemaju sredstava.

Projekt je predstavljen na STARTUP Inkubatoru Rijeka koji je dosad već "ugostio" šest generacija inovativnih timova i ideja od kojih mnoge, sigurni smo, imaju svijetlu budućnost.

Zahvaljujući ovoj web stranici, studenti ne samo da će kupovati po povoljnijoj cijeni, nego će i na sučelju imati popis brandova koje prate i kupuju. Na taj će način personalizirati korištenje platforme.


foto: screenshot/startup.rijeka.hr

"BENEFiD je studentska platforma koja na jednom mjestu spaja studente i poduzeća nudeći studentima popuste za sve one proizvode koji oni trebaju, kupuju ili žele po povoljnijoj cijeni. BENEFiD je namijenjen svim studentima (redovnim i izvanrednim) na području Republike Hrvatske. Brand omogućava određeni popust na svoj cjelokupni asortiman te student u online ili in-store kupnji samo dokaže da je student koji koristi našu platformu i ostvaruje uštede. Također na svojem dijelu stranice, svaki student će imati personalizirani prostor koji će preslikavati njegove afinitete. Dakle, ako netko više voli određeni brand odjeće ili obuće, ti brandovi će se prvi prikazivati na sučelju", priča Renato, jedan od autora ove zanimljive i korisne web stranice.

Širenje i u inozemstvo


U početku će aplikacija biti dostupna u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku i nuditi će razne personalizirane popuste studentima u raznim kategorijama: od obuće, odjeće, putovanja, zabave i slično.

Iako je ideja u nastanku, oduševljenja od strane studenata i studentskih udruga ne manjka. Štoviše, velik broj njih uključio se u ovaj projekt koji bi svjetlo dana trebao ugledati tijekom zimskog semestra ove akademske godine.

Osim u Hrvatskoj,  ovim mladim kreativcima želja je uspješnu ideju prenijeti i u države poput Slovenije, Srbije, Italije i Turske.

Jasna Ožanić
foto: privatna arhiva


BENEFiDstudentski popustiRenato PoljakKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se