Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Najbolji su baloni studentice Tiane: Medvjedići, labudovi, cvjetići – svi su ludi za njenim kreacijama

Objavljeno prije 12 sati u Laganini

Prvo se bojala zvuka pucanja balona, sada od velike potražnje neke ponude mora i odbiti. Tiana ima zakon hobi koji će vas impresionirati...

Već 10 godina prodaje istu stvar? Nepoznati čovjek kuca na vrata stanara zagrebačkog doma

Objavljeno prije 3 dana u Laganini

Život u zagrebačkim studentskim domovima sve je samo ne dosadan. Kao što se zajednička druženja, solidarnost i mnoge dobre stvari odvijaju među studentima domova, podjednako ima i onih koje nisu tako ružičaste.

Studentica predala 'prazan' papir na ispitu i dobila 5: Profesor se oduševio kad je shvatio kako je riješila zadatak

Objavljeno prije 3 dana u Laganini

Nije baš uvijek predaja praznog lista umjesto eseja kreativan postupak. Naročito kada uzmemo u obzir koliko je to postala učestala praksa. I kako sad profesori da znaju imaju li u razredu novog, neshvaćenog Salingera ili samo ljenjivca kojemu se baš nije dalo pisati esej?

Studentica medicine se požalila: 'Jedna profesorica me rušila, a druga rekla da sam znala bolje od svih'

Objavljeno prije 5 dana u Laganini

Svi znamo da profesori nisu roboti – svakome se može dogoditi loš dan, subjektivna procjena koja se ne mora podudarati s objektivnim znanjem ili percepcijom studenta o tome koliko zna. No, svaki bi profesor morao imati čvrste i pravedne kriterije 'jednake za sve' po kojima ocjenjuje studente.

Na ovom sveučilištu studenti besplatno plivaju: Prijavi se jer broj mjesta je ograničen

Objavljeno 07.10.2019. u Laganini

Studenti koji su u novu akademsku godinu odlučili uplivati zdravijim stilom života imaju super priliku ako studiraju u Osijeku. Projekt Rekreativno plivanje u Osijeku namijenjen je svim studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera.

Obleka za predavanje BRUCOŠ vs. STARIJE GODINE: Prva godina full make up, na završnoj 'može i trenirka' FOTO

Objavljeno 04.10.2019. u Laganini

Prije odlaska na teren i početka pisanja ovog teksta, pretpostavili smo da u malom prstu imamo 'kako prepoznati brucoša' starter pack, ali nije bilo tako. Današnji su brucoši, kada je u pitanju odijevanje, poprilično ležerni i njeguju stil 'nisam se pretjerano sredio', zbog čega su se lako stopili s ostalim, starijim studentima. Ipak, ovo kratko istraživanje nije bilo uzaludno jer je potvrdilo neke pretpostavke poput one da smo svi ljepši kada tek upišemo faks.

Cement ili lokvica? Kad je Čokolino u pitanju, postoje samo 2 vrste ljudi! FOTO

Objavljeno 03.10.2019. u Laganini

Generacijama omiljeni obrok dijeli ljude u dva tabora: koji je tvoj?

'KO IMA 'VAKI?! Uhvatio studenticu da prepisuje na ispitu, ali joj dao prolaz kad je vidio šalabahter! FOTO

Objavljeno 03.10.2019. u Laganini

Profesor s Kijevskog nacionalnog sveučilišta Taras Ševčenko uhvatio je kolegicu u prepisivanju tijekom ispita. Ako ste mislili da je nesretna studentica iz cijele situacije izašla posramljena uz komentar 'vidimo se na sljedećem roku', varate se...

TRAŽI SE PEPELJUGA SA SAVE: Ostavila 9 pari obuće u domskoj sobi! FOTO

Objavljeno 02.10.2019. u Laganini

Studentske grupe domova na Facebooku, služe mnogim stvarima. Tako je u popularnoj grupi 'Save' objavljena fotka putem koje se traži moderna Pepuljuga, koja je u staroj sobi ostavila ne jednu cipelicu, već čak devet pari cipela!Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se