Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Laganini

Najpoželjniji ženik među studentima! Marko iz zagrebačkog doma kuha najbolji ČOBANAC. Otkrio nam je recept...

Objavljeno jučer u Laganini

Sinoć se studentskim domom 'Ante Starčević' širio poseban miris. Naime, skupina studenata iz trećeg paviljona odlučila je pripremiti omiljeno zimsko jelo – čobanac. Razgovarali smo s glavnim kuharom, studentom Markom sa Šumarskog fakulteta koji je ekskluzivno za naš portal podijelio svoj recept za čobanac!

Preddiplomski ili diplomski? Iskusni kolege otkrivaju koji je dio studija JAČI, ZABAVNIJI I BOLJI

Objavljeno jučer u Laganini

Studenti završih godina diplomskih studija koji su studirali na preddiplomskoj i diplomskoj razini studija, otkrili su na kojoj im je razini studiranja bilo bolje i zanimljivije...

Mrzim ga i volim jer 'ima dušu'! Studentica Mirna napisala Bibliju o svom faksu koju bi trebao pročitati baš svatko

Objavljeno prije 2 dana u Laganini

Studentica 3. godine jednopredmetne kroatistike pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Mirna, objavivši zanimljivu crticu iz života jednog studenta, pobliže nam je dočarala kako izgleda dan proveden na ovom faksu...

Borovnička ili medica, dupla ili kratka? Savjeti studenata koji prije ispita drmnu jednu 's nogu' i – rasture

Objavljeno prije 2 dana u Laganini

Rijetki su studenti koji i kada znaju da su dobro spremili ispit, nemaju bar malu tremu. Naročito kada si brucoš, i još jedva uspijevaš iz prve pronaći predavaonu, trema i stres pred ispit su nešto što je većina studenata prošla.

THE BIRTIJE oko zagrebačkih fakulteta: Ovo su mjesta na kojima ćete sjediti ČEŠĆE nego na PREDAVANJIMA

Objavljeno prije 3 dana u Laganini

Da studenti u kafiću provode podosta slobodnoga vremena, odveć je poznato. Koji su najpopularniji kafići oko pojedinih zagrebačkih fakulteta, otkrili su studenti koji u njima, vjerujemo, provode sve pauze između predavanja. Provjerite koji su to...

Zapališ prije ispita da se smiriš? Istina je da s njom 'nikad nisi sam' – cigareta ide ruku pod ruku s jednim neželjenim gostom

Objavljeno prije 4 dana u Laganini

Postoji ono ukorijenjeno vjerovanje u našoj kulturi da pušenje ‘umiruje živce' i može pomoći ublažavanju stresnih situacija.

Led i sumpor&trunje ranjavo: Izvukli smo NAJBOLJE PSOVKE iz studenata – fascinantno su kreativne

Objavljeno 09.01.2020. u Laganini

Priupitali smo zagrebačke studente psuju li i, ako da, u kojim to situacijama redovito rade. Na faksu, samo u određenim situacijama ili je ovakav rječnik dio njihove svakodnevice?

Ništa STEM, ekonomija i filozofija: Želimo diplomu ovog Sveučilišta za sladoled – u blizini je!

Objavljeno 09.01.2020. u Laganini

Na Sveučilištu za sladoled Carpigiani (Carpigiani Gelato University) u blizini talijanske Bolonje možete postati majstor sladoledar, u samo 4 tjedna.

Još se i požalio! Student koji je htio varati na faksu kukao jer su ga preveslali – kolege ga masno isprdali

Objavljeno 09.01.2020. u Laganini

Malo što uspije podijeliti studente u grupama na Facebooku kao rasprava ispod oglasa za kupovinu/prodaju seminarskih i završnih radova.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se