Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Djevojke, dopisujete li se sa 6 likova odjednom?': Student dobio 'košaricu' pa se javno požalio kolegama

MojFaks | Laganini, 27.12.2018.'Djevojke, dopisujete li se sa 6 likova odjednom?': Student dobio 'košaricu' pa se javno požalio kolegama

'Odbijanac', 'košarica', 'pedala' – sve su to izrazi koji se koriste kada osoba odbije drugu osobu u ljubavnom smislu. Svi smo bili odbijeni te odbijali druge, ali jednog beogradskog studenta je jako uzrujalo što mu se djevojka nije javila za dejt nakon dogovora pa se javno požalio u studentsku grupu na Facebooku.

Jeste li ikada izvisili kada je u pitanju spoj? Sigurno jeste, ali vjerojatno nakon toga niste išli "plakati" kolegama s faksa. Ako se pitate tko je to napravio, odgovor je: Slobodan, beogradski student. U Facebook grupi "Studenti beogradskih univerziteta" osvanula je objava studenta frustriranog jer je dobio "korpu" od djevojke.

...Visokoobrazovani i slobodni: Pitali smo mlade bi li koristili dejting aplikaciju namijenjenu samo za one s diplomom...Naravno, nikada nije lijepo kada se netko ne javi, a zakazao je dejt, ali što bi rekli naši stari – sve je to dio života, a i mlad je pa će s vremenom shvatiti i naviknuti. Student je preko svoje objave sve djevojke pitao zašto zakazuju spojeve pa se na njima nikada ne pojave niti se ponovno jave pa time zapalio grupu. Srpski Telegraf prenio je studentovu objavu u cijelosti:

"Je li se i vama dogodilo nekad da se dopisujete s djevojkom, sve super ide, u nedjelju dogovorite viđanje za utorak navečer, sve full, sve odlično, kad ono dođe utorak, nema ribe na fejsu cijeli dan, ne odgovara na poruku, pomisliš da ju nije autobus udario pa je nema cijeli dan. Djevojke molim vas, otkrijte zašto to radite. Meni i mojim prijateljima se 100 puta dogodilo ovo. Što je u pitanju? Dopisujete li se sa šest likova pa nas 'ispalite' zbog drugog? Je li menstruacija? Je li neoprana kosa? Jesu neobrijane noge? Što vas j*be? I zašto j*b*m mu mater ne napišete 'e prijatelju, oprosti, ništa od večeras, j*g sorry', barem neka kultura, osnove odgoja?", stoji u Slobodanovoj objavi.

Izvor: Facebook@Studenti beogradskih univerziteta/Telegraf

Na ovo Slobodanovo pitanje javljali su se i drugi studenti, i muškarci i žene, podjednako. Ženski spol je objašnjavao što je moglo dovesti do ovakve situacije, ali i napomenuo da to rade i momci, piše Telegraf.

Neki od savjeta i komentara na Slobodanovu objavu... izvor: Facebook/Telegraf

Njegovu objavu podjednako su komentirale i djevojke i mladići

Mi bismo Slobodanu savjetovali da ga kuknjava neće daleko dovesti te bi mu pripomenuli da istu stvar rade i dečki, ne samo djevojke. Iskreno se nadamo da će student konačno naći djevojku koja ga neće "ispaliti" za dejt pa da prestane razmišljati o ovima od kojih je dobio "pedalu".

autor: MojFaks
izvor: Telegraf
foto: Shutterstock


studentbeogradski studentodbijanacpožalio seKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se