Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Zeznuo kontrolora i napravio dobro djelo! Biste li napravili isto da vas dočeka ovakva poruka na papiru?

MojFaks | Laganini, 27.12.2019.Zeznuo kontrolora i napravio dobro djelo! Biste li napravili isto da vas dočeka ovakva poruka na papiru?

Tijekom godine uvijek negdje žurimo, trudimo se stići obaviti sve velike i ozbiljne stvari pa često zaboravimo na sitnice...

Sitnice, kao što je plaćanje parkinga ponekad? Već nekoliko dana grupe na društvenim mrežama dijele pozitivne priče kojih zasigurno ima i tijekom godina, ali u vrijeme Božića dodatno dođu do izražaja. Jedna takva priča je o zanimljivoj poruci na automobilu i ne, nije ona čuvena "operi me". 

Nakon što se fotografija s lijepom porukom ostavljenom na autu pojavila na društvenim mrežama, mnogi su komentirali kako je za sreću zaista potrebno malo. 

"Kontrolor je krenuo da vam kuca kaznu pa sam vam uplatio sms-om 2 sata parkinga (do 12.10 h). Kad se nađete u mojoj situaciji pomozite i vi nekome da mu ne kucaju kaznu", piše na poruci ostavljenoj na jednom u automobilu negdje u Hrvatskoj ili okolici, prenosi Glas Istre.


foto: Glas Istre

A.Z.
Izvor: Glas Istre
Foto: Facebook@Sanel Zunic


poruka na autudobra djelablagdaniparkingKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se