Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Hoćete li 'kmečati' ili totalno rasturiti? Kakav će vam biti novi semestar sudeći po horoskopskom znaku

MojFaks | Laganini, 07.01.2019.Hoćete li 'kmečati' ili totalno rasturiti? Kakav će vam biti novi semestar sudeći po horoskopskom znaku

'Novi semestar, novi ja' mogla bi komotno glasiti neka od studentskih uzrečica. Zašto? Zato što je 'novi semestar' nešto poput nove godine u studentskom svijetu pa si za svaki novi daju drugo obećanje: učit ću više, ići ću na sva predavanja i krenut ću s pisanjem seminara na vrijeme. No, tko može sa sigurnošću reći kako će vam izgledati novi semestar? Zvijezde, naravno!

Ako još uvijek odmarate i samo gledate u skriptu ili knjigu koju tek treba otvoriti pa zagrijati stolicu, sigurno će vas zanimati što vam je zapisano u zvijezdama za sljedeći semestar. Možda se čini daleko, ali zaista nije. Položite i padnete nekoliko ispita i eto vam novog semestra.

...Mislite da ste na krivom faksu? Zavirite u zvijezde i saznajte što bi trebali studirati po horoskopskom znaku...U slučaju da vam je mozak i dalje na paši i još uvijek u lijenom raspoloženju, pročitajte što vam horoskop predviđa za sljedeći semestar:


Ivana Petrić
foto: Unsplash


horoskopsemestarsljedeći semestarzvijezdeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se