Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Hvala ti što si spasio moje lijeno dupe': Na čemu trebamo biti zahvalni prijateljima s faksa

MojFaks | Laganini, 25.11.2016.'Hvala ti što si spasio moje lijeno dupe': Na čemu trebamo biti zahvalni prijateljima s faksa

Iako će neki reći da se 'pravi' prijatelji stječu u djetinjstvu ili u srednjoj školi, mi koji smo iskusili studentski život znamo da je to laž. Prave prijatelje upoznajemo na faksu, a nerijetko s njima ostanemo u kontaktu čitav život.

Druženja na fakultetu su itekako bolja od onih u srednjoj školi, a jedan od razloga je taj što ljudi prestanu bježati od "drugačijeg" i osoba koje se drugačije oblače/pričaju ili rade bilo što drugačije od njih.

U srednjoj se tinejdžer ne želi družiti s nekime ako ta osoba nema iPhone, a na faksu se uglavnom ne želimo družiti s neljubaznima i onima koji misle da su "popili svu pamet svijeta". Upravo zato stvaramo i čvršća prijateljstva na fakultetu pa zato valja znati na čemu trebamo biti zahvalni frendovima s faksa:

..9 razloga zašto su prijatelji s faksa frendovi za cijeli život...


* Sve zahvale trebaju ići prijateljici/prijatelju s faksa koji uvijek sluša naša vječna kukanja o tome "kako nemamo love, kako je onaj profesor *upak, kako će nas starci ubiti jer smo po stoti put pali ispit" i slično. Zapravo, blagoslovljena bila ta osoba!

Image result for best friend tumblr gif

* Zahvale idu prijateljima koji nas odvuku od smarača na brucošijadama i studentskim tulumima. Svi su barem pet puta bili u situaciji kada je netko htio pričati i družiti se, a mi to nismo htjeli i zato hvala prijateljici koja odmah detektira smarača i spasi nas od njega/nje.

* Hvala prijateljima koji uvijek učine da naš rođendan izgleda kao "big deal".

..Totalno drukčiji od drugih: Zašto su prijatelji s faksa posebni?...


* Budimo zahvalni na prijateljima koji spašavaju našu lijeno dupe pa naprave svoju skriptu koju velikodušno podijele s nama (ma ovo rade pravi BF-ači).

* Sve pohvale i zahvale su upućene dobrim dušama s faksa koji nam drže kosu dok se "lešimo" nakon koje boce viška na brucošijadi.

Image result for thank you friends gif

* Zahvalimo se prijateljima koji se toliko potrude da nam šapnu taj odgovor na ispitu kojeg se nikako ne možemo sjetiti.

* Trebamo biti zahvalni na prijateljima koji nas tješe nakon što nas profesor totalno ubedira.

* Zahvalimo se prijateljici koja nam uvijek uzme mobitel iz ruke kada pijane poželimo poslati poruku onom zgodnom apsolventu.

...'Ti si meni naj': Što se dogodi kad se napiješ s najboljim prijateljem?...


* Djevojke se osobito trebaju zahvaliti prijateljicama s faksa koje uvijek uskaču s tamponima ili ulošcima jer se nezgode događaju stalno pa čak i tijekom predavanja.

* Za to što imamo 6-pack od smijanja se trebamo zahvaliti svojim frendovima s faksa.

* Zahvalimo se prijatelju/prijateljici koja nas uvijek počasti nečime iz menze ili nam uskoči kada prijeđemo svoj limit #NekadSmoSvinje.

*  Hvala prijateljima koji nas ohrabruju i govore "mo'š ti to" prije ispita.

Ivana Petrić
foto: Shutterstock


prijateljiprijatelji na faksuzahvalezahvalniKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se