Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ivan Pernar prokomentirao saborski restoran: 'Ovo je jeftinije nego u studentskoj menzi!'

MojFaks | Laganini, 11.10.2016.Ivan Pernar prokomentirao saborski restoran: 'Ovo je jeftinije nego u studentskoj menzi!'

Već smo prije pisali o ekstremno jeftinim cijenama u saborskom kafiću i restoranu gdje se kava može popiti za 3,50 kuna te pojesti sendvič za 10 kuna.

Sada smo o ovom apsurdu mogli svjedočiti iz prve ruke i to zato što je novopečeni saborski zastupnik iz stranke Jedina opcija, Ivan Pernar, objavio na fejsu da je ručak platio 18 kuna.

"Pohane bukovače s pireom i salatom, 18 kn u saborskom restoranu, jeftinije nego u studentskoj menzi!" napisao je Pernar u opis svoje fotke na fejsu koja pokazuje kako jedan raskošni ručak košta u saborskoj menzi.Ovom fotkom htio je pokazati da je apsurdna činjenica što studentima hrana poskupljuje, a zastupnici s tisućama na računu svaki mjesec jedu po vrlo povoljnoj cijeni, čak povoljnijoj od one studentske.

...80 lipa kava: a koliko političari plaćaju ručak u menzi?...


"Stanje u obrazovanju je kao i u ostatku države. Što se tiče studentske prehrane, tu je više problema, a glavni je taj da se cijena  brze prehrane poduplala. Tako pizza više nije 3 kn, nego 6, odnosno 12 bez subvencije, a s druge strane studenti iz Zagreba imaju premalo novca na iksici i zato moraju posuđivati i snalaziti se", prokomentirao nam je Pernar stanje u visokom obrazovanju i u prehrani studenata.

Nažalost, i nakon ovoga studenti će i dalje jesti po višim cijenama od političara, samo s peteroduplo manje love u džepu.

Ivana Petrić
Foto: Facebook@Ivan Pernar


saborska menzastudentska menzacijeneIvan PernarKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se