Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

S kim bi se slagali? Riješi KVIZ i saznaj koji lik iz 'Prijatelja' bi bio tvoj savršeni cimer

MojFaks | Laganini, 19.09.2018.S kim bi se slagali? Riješi KVIZ i saznaj koji lik iz 'Prijatelja' bi bio tvoj savršeni cimer

Dok neki studenti tijekom fakulteta žive s cimerom (ili pak s više njih) u domskoj sobi ili dijele s njim stan, drugi okuse luksuz 'samostalnog' života. Najpoznatiji cimeri koje svi znaju su 'Prijatelji', a svatko tko je barem jednom gledao tu popularnu seriju zapitao se kako bi bilo stanovati s nekim od likova.

Veliki obožavatelji serije Prijatelji među studentima sigurno već otkad znaju s kim bi od šest glavnih likova volio dijeliti sobu ili stan. Kako bi se složili s Rachel i bi li Joey pojeo svu pizzu koju ste kupili, samo su neka od pitanja koja si postavljaju fanovi serije.

...Volite 'Prijatelje'? To su odlične vijesti jer studenti fanovi ove serije bolje polažu ispite...No, kako ne bi predugo bili u dilemu, složili smo zabavni kviz koji će vam pokazati koji bi lik iz Prijatelja bio idealan cimer za vas:


Ivana Petrić
foto: tv.com


kvizPrijateljiserija PrijateljicimerKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se