Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

I sad ti uči?! Usred ispitnih rokova, studenti u domu dobili hrpu omiljenih društvenih igara i PS4

MojFaks | Laganini, 06.02.2020.I sad ti uči?! Usred ispitnih rokova, studenti u domu dobili hrpu omiljenih društvenih igara i PS4

Ok, dragi studenti, što ste učili - učili ste. Vrijeme je za igru!

Čini se da u nekim studentskim centrima diljem Lijepe naše misle o dobrobiti svojih korisnika puno više nego u ostalima. Osim što su uveli cijeđenu naranču za 1,40kn u ponudu menze, ekipa SC-a u Splitu osim na tjelesno misli i na duševno zdravlje studenata.

...'Bolje nego kod babe kući!' Novitet dalmatinske menze oduševio studente: Koštat će samo 1,40kn!...


"Kako bi predahnuli od učenja i iskoristili vrijeme za druženje s prijateljima, naš dom smo opskrbili društvenim igrama", objavili su na svojoj službenoj Facebook stranici uz fotku koja je mnogim studentima popravila raspoloženje.

foto: Facebook@Studentski centar Split

Naime, za studente su prikupili brojne najomiljenije društvene igre poput Rizika, Pictionaryja, Monopolyja, Scrabblea, Una. No, da se ne zaustave samo na tome, ponudi kojoj nijedan kolega ne može odoljeti dodali su i Play Station 4 s nekoliko igara.

Osim sveopćeg oduševljenja kojemu se vesele jednako u domu Bruno Bušić, kao i u Hostelu Spinut, neki su izrazili skepsu da će nakon ovog poteza završiti faks i položiti još koji ispit.

Bilo kako bilo, nadamo se da će studenti ipak uspješno privesti rokove kraju, kao i da će prijateljstva preživjeti sve pucačine, loša crtanja i +4 karte.

L.B./foto: Facebook@Studentski centar Split


društvene igrePS4ispitni rokoviStudentski centar SplitKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se