Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Profesori su tu da muče studente: Studentske teorije zavjere u koje ne trebate vjerovati

MojFaks | Laganini, 22.01.2018.Profesori su tu da muče studente: Studentske teorije zavjere u koje ne trebate vjerovati

Ravnozemljaši, protivnici cijepljenja te poklonici HAARP teorije zavjere dobili su unazad nekoliko godina svojih pet minuta slave i to uglavnom zbog interneta. Vjerovali ili ne, postoje i studentske verzije teorija zavjere, ali se vežu za Ameriku i njihove studentske kredite pa smo se zapitali kako bi one glasile kod nas.

Šale i pošalice nam definitivno ne nedostaje kada pročitamo članak o tome kako neki čovjek tvrdi da će dokazati da je zemlja ravna ploča ili kada se pojedinci kunu da su vidjeli određene ljude da se pretvaraju u reptile. Sve su to teorije zavjere, a kada bi ih prebacili u studentske verzije slatko bi se nasmijali.

Teorije zavjere na studentski način zapravo ne postoje, ali kada bi postojale glasile bi vjerojatno ovako:

Profesori se hrane strahom studenata
Vjerujte da su vaši profesori zapravo reptili koji mogu svoj izgled promijeniti u ljudski? Onda ste gadno zabrijali, ali kada bi postojale studentske teorije zavjere tu bi se ova definitivno našla. U toj teoriji profesori mijenjaju svoj "oblik" u ljudski tek kada trebaju doći na predavanje, a hrane se patnjom studenata. Svakim studentskim vapajem za bod više, svakim mailom, svakom puštenom suzom oni rastu i žive duže. Zato neki od njih ne stare.

Mozak je ravna ploča za vrijeme ispita
Čak bi i najveći protivnici teorija zavjere pali na dupe da ovo čuju jer bi se složili. Tko nije iskusio učenje od mjesec dana, neprospavane noći pa na kraju "štekanje" mozga na ispitu u ovu teoriju ne bi povjerovao, ali prosječni student svakako bi. Odmah smo i smislili par stihova na ovu temu, a oni glase: "Oj mozgu ravna pločo, umjesto knjige bolje da držim krpu močo". Odlično, zar ne?

U hranu u menzi trpaju dodatne ugljikohidrateIzvor: YouTube

Tko se želi tješiti da se udebljao zbog toga što tete u menzi trpaju dodatne ugljikohidrate u svu hranu, a ne zato što pegla iksicu do besvijesti i jede nemilosrdno jede junk za vrijeme učenja – odmah može povjerovati u ovu teoriju. Nije ti jasno kako si se udebljao pet kilograma u pola mjeseca? Sve su to krivi masoni iz menze!

Jutarnja predavanja štetna za zdravljeIzvor: vaccinesandkids.wordpress.com

Jedva izdržavate predavanja u osam ujutro i vodite borbu s kapcima? Pa na fakultetima su namjerno stavili predavanja ujutro, reći će studentski teoretičari zavjere koji znaju koliko je štetno otvarati kapke prije 10 ujutro. Strašno! Neki bi rekli da će jutarnja predavanja odraditi prirodnu selekciju među studentima.

Puding iz menze produžuje životIzvor: Vindija

Je li vam sada malo jasnije zašto je puding u menzama toliko popularan? Pa zato što pomlađuje i produžuje život. Kada je nedavno jedna marka pudinga promijenila izgled te stavila drugačiji poklopac, studenti su doslovno poludjeli. Nema zezancije s pudingom, a sada znamo i zašto – jer je izvor života!

Diploma donosi posaoIzvor: coolfactsbro.com

Ovo je teorija zavjere u koju mnogi actually vjeruju. Osobito oni koji su upisali filozofski faks, smjer filozofija ili indologija. Realno, nekima se ova "teorija" i ostvarila, ali valja znati da diploma nije garancija za posao. Barem ne u Hrvatskoj.

...Prvo ću položiti NAJTEŽE ispite: Ovo su NAJČEŠĆE LAŽI hrvatskih studenata kojima se obmanjuju na početku novog semestra...


...22 sitne laži koje studenti govore svojim roditeljima...


...Bezočne laži koje nakon diplome govorimo roditeljima...


Ivana Petrić
foto: Shutterstock/Pixlr


teorije zavjerestudentske teorije zavjereteorijeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se