Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ostavio otvoren prozor na studentskom stanu: Nakon 5 mjeseci dočekalo ga NEUGODNO iznenađenje! FOTO

MojFaks | Laganini, 07.09.2020.Ostavio otvoren prozor na studentskom stanu: Nakon 5 mjeseci dočekalo ga NEUGODNO iznenađenje! FOTO

Ožujak je u većini zemalja na svijetu obilježio 'lockdown': zemlje su počele zatvarati granice, sveučilišta svoja vrata, a studenti su iz domova i unajmljenih stanova pohitali kućama. Tako i ovaj student, koji je u brzini zaboravio napraviti jednu bitnu stvar...

Oluwageorge Johnson, 20-godišnji student Medija i komunikacija u Velikoj Britaniji, samo je jedan od onih koji su u ožujku pohitali svojim kućama. Naime, zbog pandemije koja je uzimala maha, roditelji su se pojavili pred njegovim unajmljenim stanom u Nottinghamu i odveli ga kući. U žurbi je zaboravio napraviti poprilično bitnu stvar, zbog čega ga je skoro pola godine kasnije u stanu dočekalo neugodno iznenađenje.

Pet mjeseci poslije, kada se Johnson vratio u stan, shvatio je da je ostavio prozor otvoren, što su ptice odlično iskoristile. Svoj studentski dom zatekao je prekriven ptičjim izmetom, ispunjen golubovima i čak njihovim podmlatkom koji se tek trebao izleći iz jaja.

...Kako izgleda tvoja studentska gajba? Zavirili smo u sobe zagrebačkih studenata...


Johnson je zaboravio provjeriti prozore kada je odlazio, a nakon što nekoliko dana nisu vidjeli nikakve aktivnosti, golubovi su odlučili stan pretvoriti u svoj dom. Nitko nije uznemiravao ptice više od pet mjeseci, sve do prošlog tjedna, kad su radnici čuli neobične zvukove koji su dopirali iz stana i ušli istražiti. Pronašli su čitav stan prekriven ptičjim izmetom, jaja u sudoperu i perje posvuda.


foto:ShoaiBugti World @Facebook

Johnson je objasnio kako su se njegovi roditelji iznenada pojavili da ga odvedu kući prije "lockdowna". "Ljudi su govorili da vojska izlazi na ulice i moji roditelji bili su dramatični. Ostavio sam otvoren prozor i nije me bilo oko pet mjeseci", rekao je.

...'Upecaj stan': inovativni oglasnik za traženje idealnog studentskog smještaja...


Prošlog tjedna dobio je mail od uprave zgrade s fotografijama katastrofe koju su golubovi izazvali. Nije mogao vjerovati što vidi.

...Moja kućica, moja katastrofica: Pet tipova stanova u kojima ćete živjeti tijekom fakulteta...


"Prošlog sam se tjedna želio vratiti na sveučilište, ali sad ću malo pričekati", rekao je 20-godišnjak. "Nikad više ne ostavljam otvoren prozor", poručio je ovaj student.

Zato, pamet u glavu i sve provjeriti još jednom! Minimum!

A.Z.
izvor: ShoaiBugti World @Facebook
foto: ShoaiBugti World @Facebook


studentistangoluboviotvoren prozorKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se