Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Proljetno čišćenje: čega se u životu moraš riješiti (prema horoskopskom znaku)

MojFaks | Laganini, 02.03.2016.Proljetno čišćenje: čega se u životu moraš riješiti (prema horoskopskom znaku)

Dolaze dulji dani i temperature pogodnije za čišćenje: čišćenje ormara, kuće, sobe, radnog stola, ali i života općenito. Evo što bi ovoga proljeća iz svog života trebali očistiti pripadnici svakog pojedinog horoskopskog znaka!

Ovan (ožujak 21. - travanj 19.)

Ovnovi su samostalni i pustolovnoga duha pa im odlazak na putovanje u solo-aranžmanu ne predstavlja nikakav problem. Unatoč tome, muku muče sa svakodnevnom rutinom i fokusom koji im je potreban da ostvare dugoročne planove. Ovnovi se moraju odreći ideje da je život neprekidno ludo putovanje na kojem je svaki sljedeći dan luđi od onog prethodnog. Nauči pronaći veselje u novim pustolovinama koje nastaju kad se odlučiš zadržati na jednom mjestu – dulje vremena.

Bik (travanj 20. - svibanj 21.)

Bikovi se moraju odreći fiks-ideje da ih svaka osoba koja im se približi želi ukrotiti i prisiliti da se odreknu slobode u kojoj toliko uživaju. Moguće je da te netko voli jer si baš takav/va kakav/va jesi bez potrebe da te mijenja. Budi otvoren/a prema takvim osobama.

Blizanci (svibanj 22. - lipanj 21.)

Blizanci su poznati po tome što teško donose odluke jer se žele pozabaviti svim idejama i projektima koji im padnu na pamet. Hobije i snove mijenjaju kao čarape. Kako bi odrasli, blizanci se moraju odreći osjećaja grižnje savjesti zbog svoje hirovitosti i promjenjivosti. Da, nekome se može učiniti površnom, ali ona zapravo izrasta iz tvoje najveće snage: strasti za životom. Koga briga što drugi misle? Budi sretan/na zbog ogromnih količina energije, strasti i inetresa koji te pokreću.Rak (lipanj 22. - srpanj 22.)

Rakovi imaju ogroman kapacitet da vole sve ljude što ih čini jako ranjivima. Račići moraju 'očistiti' ljude iz svoje prošlosti koji su ih povrijedili i koji im nisu uzvratili ljubav i okrenuti se budućnosti i onima koji će im pružiti to što trebaju.

Lav (srpanj 23. - kolovoz 22.)

Lavovi moraju otkačiti potrebu da ih netko konstantno hvali kako bi se osjećali samopouzdano i zadovoljno. Da, svatko voli dobiti pokoji kompliment, ali komplimenti drugih osoba ne smiju biti temelj tvoje sreće i zadovoljstva samime sobom.

Djevica (kolovoz 23. - rujan 22.)

Djevice jednostavno moraju prestati s traganjem za savršenim okolnostima: ne treba sve biti savršeno isplanirano da bi bilo uspješno. Malo spontanosti je zdravo za tebe! Budi i dalje odgovorna i organizirana osoba kakva jesi, ali ponekad, u situacijama kad je to moguće, živi na rubu.Vaga (rujan 23. - listopad 22.)

Vage se moraju osloboditi težine tuđih osjećaja. Vage vole pomagati drugim ljudima: često služe kao rame za plakanje jer su empatične, ali i logične pa im ljudi povjeravaju svoje probleme. Iako je to pohvalno, može biti i iscrpljujuće. Na kraju dana, oslobodi se ovog tereta i mislim malo i na sebe.

Škorpion (listopad 23. - studenti 22.)

Škorpioni moraju shvatiti da ne moraju uvijek biti u pravu! U debati boljus tranu nazivamo pobjedničkom, ali ako ćeš zbog tih malenih pobjeda gubiti prijatelje – nisi zapravo postigao/la ništa.

Strijelac (studeni 23. - prosinac 21.)


Strijelci moraju prestatai flertati. Teško se odreći nečega u čemu si jako dobar/ra, ali nakon određenog vremena ovakvo ponašanje nije fer prema ljudima koji te okružuju.Jarac (prosinac 22. - siječanj 20.)


Jarčevi i jarčice moraju zbaciti svoju hladnu ljušturu u kojoj se skrivaju jer će to poboljšati svaki odnos u tvome životu. Ljudima nije glavni cilj uništiti te, ponekad je ok pokazati im svoje pravo, ranjivo lice.

Vodenjak (siječanj 21. - veljača 18.)


Ne mogu svi biti tako osjećajni poput vodenjaka, a vodenjaci bi trebali prestati inzistirati da svi budu pažljivi i promišljeni poput njih. To je tvoj dar, a osim toga, ne bi bio tako poseban da ga dijeliš sa svim ostalim znakovima.

Ribe (veljača 19. - ožujak 20.)


Ribe moraju malo smanjiti osjećaj da nisu dovoljno dobre i obuzdati tu sumnju koja ih uvijek muči. Teško je to postići, pogotovo tako kreativnim ljudima, ali svakako je preporučljivo da pokušaša. Vodi dnevnik lijepih stvari koje su prijatelji, obitelj, kolege i poznanici rekli o tebi i čitaj ga kad se osjetiš tužno i manje vrijedno. Svi vole ribice!

L.B./izvor: Thought Catalog
foto: loveandfat.wordpress.com, Pixabay


horoskopčišćenjeproljetno pospremanjeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se