Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Roditelji mu nisu došli na promociju i fotkati se pa njegovi prijatelji uskočili maskirani u mamu i tatu

MojFaks | Laganini, 03.08.2018.Roditelji mu nisu došli na promociju i fotkati se pa njegovi prijatelji uskočili maskirani u mamu i tatu

Kada na pozornici ponosno uzimamo svoju diplomu, nadamo se da se ondje nalaze i nama bliski ljudi poput roditelja. Tako cijela promocija diplome izgleda ljepše, ali što ako roditelji ne mogu doći na tako važan događaj? Zna se – onda uskoče prijatelji.

U svijetu je običaj da studenti sa svojom obitelji naprave fotku s diplomom, odnosno graduation photo. Očekivano, na tim fotografijama su diplomci sa svojim roditeljima te braćom i sestrama te ponosno poziraju s kapicom, togom i diplomom.


...Koja legenda: Tata originalnim poklonom 'istrolao' sina koji je tek diplomirao...Mladić imena Chris nažalost nije bio te sreće jer njegovi roditelji nisu mogli doći kod njega u Bristol gdje je studirao na Sveučilištu West England kada se trebalo održati fotkanje. Student je zabunom roditeljima rekao da će promocija biti u listopadu ili studenom, a ne u srpnju pa su si oni još prije organizirali godišnji odmor.

Nadamo se da su Chrisovi roditelji zadovoljni time kako su iz njegovi prijatelji odglumili... izvor: UNILAD

Diplomu je klumila rola papirnatog ručnika... izvor: UNILAD

Budući da se Chrisovi roditelji nisu mogli fotkati s njim to su učinila njegova dva prijatelja i to tako da su se maskirali u njegove mamu i tatu. Naravno, dečki su se ovim fotkama malo našalili pa nasmijali Chrisove roditelje baš kao i velik dio interneta.

Svaka čast na maštovitosti!

Ivana Petrić
foto: smotra.uniri.hr


roditeljimaskiranifotkanjepromocijadiplomaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se