Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Snimka mlade Zagrepčanke hit na internetu: Smatra da je politika lopovluk i zaposlila bi se kod Bandića!

MojFaks | Laganini, 13.08.2019.Snimka mlade Zagrepčanke hit na internetu: Smatra da je politika lopovluk i zaposlila bi se kod Bandića!

Povodom Međunarodnog dana mladih, novinarka N1 televizije razgovarala je na zagrebačkom trgu s mladom djevojkom o politici.

Razgovarale su o tome zašto mladi danas nisu toliko involvirani u politiku.

"Politika je lopovluk, država je prelijepa i pokradena. To je veliki problem današnjice.", kazala je djevojka  te je otkrila da studira javnu upravu i da se što više želi obrazovati.

"Zaposlila bih se u državnoj firmi, kod svoga Bandića", izjavila je djevojka, a na pitanje novinarke zašto bi u državnu tvrtku, ako smatra da je politika kriminal, odgovara: 

"Ja Bandića stvarno uvažavam, kao osobu, mislim da je doprinio gradu dosta. Nema čovjeka koji nije barem nešto pokrao u državi, ali smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu tako da bi se htjela kod njega nekako zaposliti danas sutra kada završim fakultet", rekla je.

Na predsjedničkim izborima glas bi dala Kolindi jer je kako govori na strani žena. Video možete pogledati ovdje. 

A.Z.
Izvor: Večernji list
Foto: Screenshot


Međunarodni dan mladihmladipolitikaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se