Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vještina za CV: Ovaj student je profesionalac u ispijanju piva kroz nos, a koja je vaša specijalnost?

MojFaks | Laganini, 05.10.2018.Vještina za CV: Ovaj student je profesionalac u ispijanju piva kroz nos, a koja je vaša specijalnost?

U moru beskorisnih 'vještina' uvijek se nađe netko tko je ekspert za nešto skroz beskorisno pa možda čak i glupo. Tako je jedan student iz SAD-a apsolutni maher u ispijanju piva kroz nos. Dok to radi, ispušta čudne zvukove i očito je jako ponosan na to, toliko da bi svoj 'skill' trebao staviti u životopis.

Studenti možda nisu sigurni što bi sa svojim životom, ali su definitivno inovativni kada je riječ o ispijanju cuge pa stalno smišljanju nove načine za to. Tv postaja Sports Channel 8 iz Sjeverne Karoline prije nekoliko dana objavila je na Twitteru snimku na kojoj student navijač pije pivo iz limenke kroz nos.Dok pije pivo kroz nos, ovaj "talentirani" student ispušta vrlo čudne zvukove, a njegova "vještina" prenerazila je djevojčicu sa strane koja je pratila spomenutu situaciju. Uz video studenta stoji hashtag #NoseChug čija pretraga i ne donosi previše rezultata, osim snimke studenta iz 2016. koji šmrče Jeger.

...VIDEO Kad nemaš zdjelu jedeš iz bilo čega: Student omiljene žitarice pojeo iz rupe na cesti...Nakon što je snimka ispijanja piva kroz nos objavljena odmah su se uključili i mediji koji upozoravaju da je takav način cuganja dosta opasan. Zašto? Zato što se osoba može ugušiti te dobiti različite vrste infekcija. A osim toga, ako ćete piti pivo iz limenke kroz nos, potvrdit ćete da i niste baš tako pametni kao što mislite da jeste.

Ivana Petrić
foto: screenshot Twitter@SportsChannel8


pivo kroz nospivostudentvještinaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se