Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Jeste li već čuli 'Dva luđaka'?: Student Jura napisao je stihove za solo pjesmu Indire Levak

MojFaks | Nakon predavanja, 03.08.2017.Jeste li već čuli 'Dva luđaka'?: Student Jura napisao je stihove za solo pjesmu Indire Levak

Oni koji prate domaću estradnu scenu znaju da je u grupu Colonia došla nova pjevačica, a da je Indira Levak otplivala u solo vode. Energična pjevačica svoj je samostalni put obilježila pjesmom 'Dva luđaka', čije je stihove uz Antoniju Šolu, napisao i student Jura Miljan.

Jura je 20-godišnjak koji pohađa zagrebačku MPA akademiju te je ove godine završio prvi dio dvogodišnjeg programa audio inženjeringa, programa koji obuhvaća kompletnu audio produkciju. Budući da se Jura bavi glazbom na svim nivoima, ne čudi što je jedan od tekstopisaca pjesme "Dva luđaka" koju izvodi popularna Indira Levak.Kako i sam kaže, ozbiljno se bavi mjuzom devet mjeseci, a suradnju s Indirom ostvario je preko producenta Denza s kojim već mjesecima radi na budućim projektima. Jura otkriva da inspiraciju za stihove pronalazi u različitim osobama, što stvarnim, što imaginarnim, a najviše u svojoj muzi. No, nije otkrio o kome se točno radi.

Jura je odrastao uz Indirine stihove te mu nije bilo na kraju pameti da će s njom raditi


Valja istaknuti da je na ovom projektu Jura radio tekst koji sam izvodi jer se pojavljuje i pjeva u spotu. Ipak, tvrdi da vidi svoje tekstove u izvedbi nekih naših izvođača pa smatra nema razloga da u budućnosti i ne dođe to toga. No, raditi s Indirom je bilo sasvim novo iskustvo za ovog polaznika MPA akademije.

...Nova pjevačica grupe Colonia i bivša stanarka 'Save' otkrila: 'U domu mi se posebno sviđalo zajedništvo'...


...Njen život nije siv: Studentica Mia polako, ali sigurno osvaja domaću scenu...


"Raditi projekt s Indirom je nešto što mi nije padalo ni na kraj pameti, što zbog njezine veličine, što zbog toga što sam, na kraju krajeva, kao i većina nas, odrastao uz njezine hitove. Prebaciti se iz uloge fana u ulogu profesionalca uz profesionalca poput Indire bilo je poprilično jedinstveno iskustvo i drago mi je da sam ušao u ozbiljnije vode upravo s njom", otkrio nam je Jura.


Jura je u pjesmi "Dva luđaka" stihove napisao za svoj dio jer i on pjeva, a i pojavljuje se u spotu... izvor: YouTube

Prošli Jurini glazbeni projekti dostupni su na YouTubeu te na SoundCloud-u, a sada intenzivno radi na solo projektima što će javnost uskoro čuti i vidjeti. Kada je riječ o suradnjama, Jura otkriva da će se naći tu nekih zanimljivih imena.

...Cajke su znak nedostatka glazbenog ukusa: Ovi dečki s Muzičke akademije znaju što je dobra glazba...


Prije suradnje s Indirom te akademije, Jura je pokrenuo ogroman projekt LaFamilia koji je imao viziju okupiti glazbu, glumu, ples i sveukupno stvaralaštvo na jednom mjestu, ali nije zaživio. Nepremostiva prepreka prema realizaciji projekta bile su obaveze članova projekta, ali Jura kaže da će na tome raditi u budućnosti ako mogućnosti budu dozvoljavale.


Izvor: zagorje-international

Jurin YouTube kanal možete pronaći na linku, a mi s nestrpljenjem čekamo nova ostvarenja mladog glazbenika.

Ivana Petrić
foto: privatna arhiva


Indira LevakDva luđakapjesmastihoviJura MiljanKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se