Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Putovanje u europske države nikada nije bilo jeftinije. Jeste već čuli za ovu mogućnost?

MojFaks | Nakon predavanja, 26.08.2016.Putovanje u europske države nikada nije bilo jeftinije. Jeste već čuli za ovu mogućnost?

Oduvijek ste maštali proputovati Europu, a još niste našli najjeftinije rješenje? Ove godine se ta ideja više ne čini toliko nemoguća jer je u Hrvatsku došao jedan od vodećih poslovnih modela kojeg su prihvatili mnogi hrvatski partneri. Riječ je o Flixbusu.

Zahvaljujući tom modelu, Hrvatska je postala glavno čvorište srednje i istočne Europe. Iz većih hrvatskih gradova se lako možete povezati s drugim gradovima u Europi, bilo direktno ili s presjedanjem u drugi Flixbus. Cijene su pristupačne za svaki džep, a kreću se čak od 69 kuna.

Ovih dana na internetskoj stranici Flixbusa osvanula je obavijest kako nastavljaju sa širenjem te Flixbus sada posluje u 20 zemalja na više od 900 destinacija.

Da bi stvar bila jednostavnija, karte možete kupiti putem interneta i besplatne mobilne aplikacije te otkazati, odnosno promjeniti rezervaciju do 15 minuta prije polaska. Osim toga, nabrojane su brojne pogodnosti koje možete uživati tijekom vožnje. U svakom Flixbus autobusu sjedala su razmaknuta te ima više prostora između. Opremljeni su utičnicama, besplatnim internetom, te čak mogućnošću kupovine napitaka i grickalica direktno u autobusu. Od ostalih autobusnih prijevoznika se razlikuju i po tome što u Flixbusu putnici ne moraju plaćati prtljagu.

>> Provjeri još... Odabrali hrvatski studenti: Najpopularnije domaće i strane turističke destinacije

Ovaj još izrazito mladi model prijevoza u Hrvatskoj naišao je na brojne zadovoljne korisnike. Najavljeno je ponovno širenje destinacija od jeseni koje će omogućiti bolju povezanost Europe i nova radna mjesta u Hrvatskoj.

Autor: Patricia Ivić
Foto: Shutterstock


prijevozautobusputovanjaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se