Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom vlada

'Mjesecima radim u poderanim tenisicama': Studentica iskrenim pismom 'oplela' po premijeru Plenkoviću

Objavljeno 16.04.2018.

Prema novim istraživanjima, iz Hrvatske odlaze ljudi uglavnom u dobi od 25 do 45 godina te se mnogi mladi uopće ne žele vratiti. Kada pogledamo što se događa u našem društvu, politici i u gospodarstvu – takvo stanje i razmišljanje uopće ne čude. To će možda učiniti i studentica koja je premijeru Andreju Plenkoviću poslala oštro pismo te upitala vladajuće 'sramite li se?'.

Ako su Ministarstvo i Vlada odustali, oni neće! U ime svih studenata poručili: Nama je Zakon o studentskom radu bitan – VIDEO

Objavljeno 26.03.2018.

Na službenoj Facebook stranici Hrvatskog studentskog zbora u petak navečer objavljen je video koji je do danas pregledan više tisuća puta.

FER-ovac stipendist poručio Vladi: 'Olakšajte mladima prije nego što svi odu iz Hrvatske'

Objavljeno 19.04.2017.

Birokracija je jedan od većih problema prilikom otvaranja vlastite tvrtke pa zato mnogi mladi koji to žele učiniti odlaze u inozemstvo gdje nakon 'dva klika mišem' mogu pokrenuti biznis.

Sljedeće akademske godine pokreće se novi vojni studij u Splitu - evo detalja

Objavljeno 17.03.2017.

Još je početkom siječnja u Ministarstvu obrane RH održan sastanak o ustrojavanju novog studija Vojno pomorstvo na Hrvatskom vojnom učilištu 'Dr. Franjo Tuđman', a jučer se našao i na dnevnome redu sjednice Vlade RH.

Oštra osuda plana o kojem svi pričaju: 'Mladima trebaju radna mjesta, a ne vojni rok'

Objavljeno 01.02.2017.

Centar za mirovne studije osudio je namjere Vlade Republike Hrvatske da aktivira obvezni vojni rok za sve muške građane u Hrvatskoj.

Trebaju li ministri biti visokoobrazovani: Janica bez diplome predložena za doministricu

Objavljeno 27.04.2016.

Blago je reći da je vijest o imenovanju naše najtrofejnije sportašice svih vremena, Janice Kostelić, za doministricu i pomoćnicu ministra zaduženu za sport izazvala buru komentara u javnosti.

Vlada RH razriješila Peju Pavlovića s mjesta sanacijskog upravitelja SC-a

Objavljeno 06.04.2016.

Novim sanacijskim upraviteljem imenovan je Mirko Bošnjak.

Dvojica studenata istražili odnos Vlade RH prema medijima u Hrvatskoj

Objavljeno 26.02.2016.

Press Insights, istraživanje koje su pokrenuli studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Visoke škole Edward Bernays, Marko Božac i Maro Alavanja, godišnje ispituje odnos novinara, medija i Vlade.

Goran Vojković: 'Što da sada kažem studentima koji prepisuju?'

Objavljeno 23.02.2016.

Goran Vojković, pravnik i profesor na Sveučilištu u Zadru i Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa napisao je za Index.hr što misli o prijedlogu Tomislava Karamarka da Milijan Brkić postane novi ministar branitelja.

Vlada RH: Redovnim studentima osiguran besplatni studij u iduće četiri godine

Objavljeno 06.10.2015.

Upisuješ se na redovan studij ili već studiraš? Posveti se učenju, skupi najmanje 55 ECTS bodova u akademskoj godini i ostvari pravo na besplatan studij, poručili su iz Vlade RH.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se