Mojfaks.hr u Vijesti

Studentski oglas – kuhanje u zamjenu za seks

Studentski život pun je izazova, a jedan od najvećih zasigurno je samostalan život daleko od roditelja. Nema više domaće papice, nema toga da se mama brine o rublju i sličnih 'sitnica' koje olakšavaju život...

9. rujna 2013 13:19
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

>> Kako prepoznati brucoše? Lako! Evo što ih razotkriva...
>> Šokantno: Najtraženiji je seks sa studenticama

Posebno je, očito, teško muškom rodu, a neki pripadnici toliko su očajni da smišljaju u najmanju ruku čudne oglase.

Naime, skupina od deset američkih studenata sa Sveučilišta u Vermontu u popularnom američkom oglasniku Craiglist objavili su neobičan oglas. Oni, naime, traže ženu koja bi im kuhala, a u zamjenu za kuhanje, moći će poželjeti i dobiti seks s bilo kojim od njih desetorice u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.



Ipak, cijela je priča zapela za oko policiji koja sada intenzivno traga za onima koji su oglas postavili, a kada ih pronađu vjerojatno će završiti na sudu pod optužbom za prostituciju.

Kakve ćete ljude susresti po studentskim domovima?

Studenti su u oglasu istaknuli da traže kućnu MILF-icu, a MILF je kratica za \'Mother/Mom I Would Like to Fuck\', a označava seksualno privlačnu stariju ženu koja je stara između 30 i 50 godina. Ovaj je izraz populariziran filmom \'Američka pita\' iz 1999. godine, iako se koristio i prije toga na internetu.

Oglas ovako glasi:

\'Studenti na UVM-u traže kućnu MILFicu.

U jednoj kući živi deset muškaraca i svi su studenti s UVM-a te tražimo atraktivnu stariju ženu koja bi svakih nekoliko dana dolazila k nama i kuhala nam. U zamjenu za to može izabrati i imati bilo kojeg muškarca u kući.

Uvjeti nisu dugački: morate biti žena starija od 25 godina koja uživa u kuhanju i koja bi voljela uživati u vrućem seksu s mladićima starima dvadeset i nešto koji su u fit formi.  Nadamo se da možete doći svakog tjedna da nam kuhate i igrate se s nama. Očito je da se možemo dogovoriti da se podredimo vašem rasporedu.

Nalazimo se u Burlingtonu, zabavna smo i čista grupa mladića te smo svi stariji od 21 godine.

Upišite \'house MILF\' u subject vašeg e-maila kako bismo znali da ste ozbiljni.\'

N.LJ.J.
Foto: Sxc.hu

Provjeri još...




>> Foto: (Namjerno) pokazala gaćice svima u klubu!

>> Poslovi: Provjeri aktualnu ponudu studentskih poslova 

>> Skrivena kamera: Pogledajte najstrašniji razgovor za posao – kako biste vi reagirali? 

>> Kako prepoznati brucoše? Lako! Evo što ih razotkriva... 

Još vijesti