Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Poznati zagrebački nogometni klub zapošljava studente: Zgrabite priliku i radite za prvoligaša

MojFaks | Karijera, 21.09.2017.Poznati zagrebački nogometni klub zapošljava studente: Zgrabite priliku i radite za prvoligaša

U pedesetim godinama prošlog stoljeća nastao je NK Rudeš, a sve je počelo tako što su dječaci na livadi Celini u kvartu Rudeš počeli igrati nogomet s običnom krpenom loptom. Godinama klub je bio u Drugoj ligi HNL-a, a u sezoni 2016./2017. prvi put se plasirao Prvu hrvatsku nogometnu ligu. NK Rudeš je trenutno u potrazi za studentima koji će raditi u klubu.

Na stranicama zagrebačkog Student servisa niknuo je oglas NK Rudeša koji je u potrazi za studentskom radnom snagom na svom stadionu u Kranjčevićevoj. Riječ je o pomoćnim poslovima na utakmicama, a oglas je namijenjen i studentima i studenticama.

...Studentica Barbara igra za Hajduk: 'S tribina su mi dovikivali da se vratim u kuhinju'...


...Igraju srcem, a ne samo nogama: U ovom zagrebačkom nogometnom klubu šutiraju studentice...


...Za njih navijaju i studenti i umirovljenici: Prvi hrvatski nogometni klub u kojem igraju izbjeglice...


Posao obuhvaća prodaju karata na nogometnim utakmicama, snimanje, fotkanje, vođenje društvenih mreža, odnosno community management te komunikacije. Radi se od dva do četiri sata dnevno, a satnica je 20 kuna.


Nogometaši NK Rudeša... izvor: Facebook@NK RudešIzvor: screenshot@Student servis Zagreb

Studenti koji su ujedno ljubitelji nogometa i komunikacije, ali u potrazi za poslom mogu se javiti na mail: info@nkrudes.com

Ivana Petrić
foto: Facebook@NK Rudeš


NK Rudešprvoligašstudentski posaoutakmicenogometnogometni klubKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se