Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Učinila si puno više nego misliš': Studentica platila kavu nepoznatoj ženi pa joj stigla dirljiva poruka

MojFaks | Laganini, 04.09.2018.'Učinila si puno više nego misliš': Studentica platila kavu nepoznatoj ženi pa joj stigla dirljiva poruka

Dobra djela se uvijek pamte pa kada napravimo barem lijepu sitnicu za nekog nepoznatog, to ljudima puno znači. Nama ta gesta može biti sitnica, ali drugoj osobi može biti sve. Tako je jedna studentica platila kavu nepoznatoj osobi jer žena kod sebe nije imala novca.

Mackenzie Mauller je studentica na Sveučilištu Kent State u Ohiju te je svojim dobrim djelom uljepšala dan nepoznatoj ženi. Naime, ona je platila kavu za ženu koja je stajala u redu iza nje u Starbucksu. U Americi je spomenuta opcija moguća pa je moguće sljedećoj iza sebe platiti kavu. No, uslijedilo je i iznenađenje za studenticu – nepoznata žena joj je poslala pismo zahvale s preslatkom porukom.

...Pismo koje je oduševilo tisuće sugrađana: Zagrebački student vozačici tramvaja poklonio čokoladu - FOTO..."Hvala ti na kavi! Jako rijetko idem u Starbucks da se počastim kavom koju jako volim, ali prošlih par mjeseci su mi bili prava muka. Otac mi je nedavno umro što je grozno samo po sebi, a k tome mi je i pazio na djecu te ih čuvao. Danas je dadilja nazvala i rekla da je bolesna, a ja sam morala zvati na svoj posao pa reći da neću doći jer nema tko čuvati djecu. Odlučila sam djeci vani kupiti doručak i sebe počastiti kavom u Starbucksu i to s velikim osjećajem krivnje. Zašto? Zato što ću uskoro postati mama koja ne radi i bit ću kod kuće. Budući da nisam planirala da će mi se sve te 'nesretne' stvari dogoditi, nisam bila emocionalno niti financijsko pripremljena. Baš me sve to malo slomilo pa su mi suze počele ići na oči kada sam shvatila da si mi platila kavu. No, bila sam sretna kada sam vidjela da živiš u blizini moje kuće. Osjetila sam da ti se jednostavno moram zahvaliti i reći ti da si mi uljepšala dan. Ono što si učinila za mene bilo je više od kave. Oči su mi zasuzile, ali osmijeh je stalno prisutan. Jako sam ti zahvalna!", napisala je studentici žena.Mackenzie je ovu preslatku poruku objavila na Twitteru, a i drugi ljudi su ostali dirnuti pismom nepoznate žene.

Ivana Petrić
foto: Unsplash


studenticapreslatka porukaporukakavakupila joj kavunepoznata ženaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se