Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Blagdanskim duhom oduševile tisuće ljudi: Dvije zagrebačke studentice podijelile sa sustanarima košaru voća

MojFaks | Nakon predavanja, 22.12.2017.Blagdanskim duhom oduševile tisuće ljudi: Dvije zagrebačke studentice podijelile sa sustanarima košaru voća

Blagdane nekome možemo uljepšati i sitnom gestom baš kao što su napravile dvije cimerice iz Zagreba. Djevojke, obje studentice, ostavile su košaru punu vitamina sustanarima iz zgrade i zato 'ubrale' simpatije svojih susjeda.

U Facebook grupi Zakaj volim Zagreb osvanula je fotka košare u stubištu jedne zgrade u Zagrebu. Košaru s voćem svojim su susjedima ostavile studentice, ujedno cimerice, Antonija s Tekstilno-tehnološkog fakulteta i Josipa s Arhitekture.

Informacija o tome da cure studiraju nalazi se u komentarima. Naime, zbog velikog broja lajkova i komentara, niej trebalo dugo čekati da netko prepozna dvije studentice i označi ih u komentarima. Svojom lijepom gestom djevojke su htjele sustanarima htjele uljepšati nadolazeće blagdane, mnogi su ispod objave napisali da je ovo tipično studentsko ponašanje - unatoč tome što znaju štedjeti, znaju i dijeliti ono čega imaju viška.

"Dragi stanari!

Mi smo otišle kući za praznike i ostalo nam je puno domaćeg voća kojeg nismo stigle pojesti... zato smo željele podijeliti s vama jer ima dovoljno za cijelu zgradu. Poslužite se i usput izliječite zimske prehlade pravim vitaminima!

Sretne blagdane žele vam Antonija & Josipa"
, glasi njihova poruka.


Izvor: Facebook@Zakaj volim Zagreb

Njihovo voće fotkala je susjeda iz zgrade, a sudeći prema komentarima svi su oduševljeni košarom i hvale djevojke jer su nekome uljepšale blagdane.

...Velika srca studentska: Donosimo pregled božićnih humanitarnih akcija po hrvatskim sveučilišnim gradovima...


...Šire blagdansko veselje: Studenti Učiteljskog fakulteta snimili simpatičnu božićnu video-čestitku...


...Božićno raspoloženje uselilo u osmi paviljon: Adventska sobica studenta Josipa postala pravi hit...


Ivana Petrić
foto: Facebook@Zakaj volim Zagreb


lijepa gestablagdanivoćekošara s voćemcimericestudenticeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se