Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ništa od akcije ili...? Riješi KVIZ i saznaj koja tipična profesorska izjava opisuje tvoj ljubavni život

MojFaks | Laganini, 11.10.2018. Ništa od akcije ili...? Riješi KVIZ i saznaj koja tipična profesorska izjava opisuje tvoj ljubavni život

Ah, profesori...ponekad se čini da je teško s njima, a još teže bez njih; isto se može reći i za ljubav – lijepo i istovremeno teško nam može biti s njom, ali jako teško bez nje. Pogotovo kada je riječ o našim studentskim danima kada vapimo za bliskošću i intimom te istovremeno plačemo nad knjigom.

Ljubavni život tijekom studija za studente može biti zabavan, ali ujedno i prava muka. Jedan od razloga su silne obaveze koje studente čekaju iza svakog ugla, dok drugi vjerojatno leži u "mladosti" i "ludosti".

...Usudite li se? Riješite KVIZ i saznajte koji tip profesora odgovara vašoj osobnosti...Kao što znamo, tijekom naše akademske karijere, jednu od glavnih uloga imaju i profesori. Pitate se kakve sad veze profesori imaju s vašim ljubavnim životom? Apsolutno nikakve! Osim što se možete malo zabaviti jer smo za vas pripremili kviz koji je pomiješao ljubav i iritantne izjave profesora.

Zato riješite kviz i saznajte koja tipična profesorska izjava opisuje vaš trenutni ljubavni život:


Ivana Petrić
foto: Profimedia/Unsplash


kvizljubavni životprofesorprofesorska izjavaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se